fredag 9. oktober 2009

SoveromEtter å ha laget "hodegjerde" til sengen, og en liten ommøblering, så ser soverommet ut sånn som dette. Må si meg fornøyd :) Spesielt med "hodegjerdet" - som er laget av to lerret som er ment til å males på, og en gardin i fra Kid. Har allerede planer om å lage et til, sånn at jeg kan variere litt ;)

Får alltid lyst å kjøpe noe nytt når jeg ommøblerer og fornyer litt.... *shoppe*... *shoppe*.....Men her er ingenting kjøpt nytt for anledningen, bortsett fra "hodegjerdet".

Kommoden har vært med siden furu-tidsalderen, og ble beiset en gang i beise-tidsalderen... Speilet på veggen ble kjøpt for lenge siden, en gang vi var innom en møbelbutikk mens vi var på ferie....og ble med hjem i en alt for full bil.....;) Speilet har hengt både i stuen og i gangen tidligere. Litt nomade - som de fleste andre møblene våre...!

Persienner er fra Bohus, sengeteppe fra Ellos, puter fra Kid, rundt bord er arvet og stolen er fra loppemarked.

Garderobeskapene er typisk innebygde skap fra 70-tallet, var gulnet hvitmalt og hadde plastikk håntak som var enda mer gulnet. Disse er malt for lenge siden, håntakene fjernet, og de to midterste malt mørk brun, og pålimt speil fra Ikea (kjøpt på øyemål....;))


2 kommentarer:

  1. hei hei! så flott blogg! vi legger deg inn i roll 3 nå, siden det var litt lite å vurdere bloggen fra nå - hvis du vil inn i roll 1 er det bare å sende oss en mail, når du har fått laget opp 5 - 10 innlegg til:)

    SvarSlett
  2. hei! fin blogg du har, liker stilen din ;) ha en fin kveld videre :)

    SvarSlett